Centru rezidential

Centru Rezidential ”SF. IOAN RUSUL”, creat intr-un stil unic, elegant, se afla situat la numai 15 minute de Centrul Capitalei, in localitatea Jilava, intr-un loc linistit si curat unde seniorii gasesc armonie, respect si multa caldura sufleteasca.

Rezidenta “SF. IOAN RUSUL” reprezinta locul ideal pentru petrecerea timpului liber prin diferite activitati recreative si de divertisment, pentru tratament si odihna.

LOCATIA:

Centrul rezidential functioneaza intr-un imobil de lux si o curte generoasa amenajata cu terasa si foisor ce isi propune sa ofere independenta, intimitate si siguranta fiecarui senior.

Locatia asigura cazare in regim hotelier de 4*, avand camere de 1, 2 sau 3 locuri dotate cu dressing, Tv LCD, Aer Conditionat.

Grupurile sanitare sunt spatioase, iar baile sunt dotate fiecare cu cada/ dus cu hidromasaj.

Livingul este elegant si generos avand deschidere catre terasa si spatiul verde din curtea interioara.

Cabinetul medical este pus la dispozitia medicului sau asistentului medical ce deservesc si slujesc rezidentii ori de cate ori au nevoie pentru consultatii, tratamente, investigatii etc. Bucataria dotata ultramoderm, respecta toate standardele de igiena si curatenie si pune la dispozitia rezidentilor nostri 3 mese + 2 gustari pe zi , iar ceai, limonada si fructe la discretie. Mobilierul este elegant si de cea mai buna calitate si ofera seniorilor confort si relaxare.


ALIMENTATIE CENTRU REZIDENTIAL:

Hrana este asigurata din produse BIO, ce provin din ferma proprie (carne de pui, curcani, iepuri, vita, porc), legume din gradina proprie (rosii, castraveti, fasole, ceapa, ardei, vinete, varza, broccoli) si fructe din livada proprie ( meri, pruni, peri, ciresi, caisi, piersici).

Meniul zilnic este pregatit de personal calificat cu experienta vasta in gastronomie, in functie de dorintele rezidentilor si recomandarile medicale. Alaturi de activitati recreative, de linistea pe care ti- o oferim, alimentatia joaca un rol extrem de important in viata fiecaruia dintre noi, pentru ca aceasta ne poate oferi sansa la viata, alaturi de multe altele la fel de importante: iubire, respect, sanatate.


 

PACHETUL DE SERVICII LUX CUPRINDE URMATOARELE:

 • asistenta permanenta 24/24 – petru ca aici tu contezi!
 • ingrijire si supraveghere – noua ne pasa de nevoile tale!
 • asistenta medicala – servicii de calitate pentru ca sanatatea ta este prioritatea noastra!
 • asistenta sociala – pentru ca noi te ascultam si te putem sfatui!
 • consiliere psihologica – pentru ca un corp sanatos are nevoie de o minte sanatoasa!
 • consult medical saptamanal – servicii de calitate pentru ca noi avem grija de sanatatea ta!
 • sedinte de kinetoterapie, recuperare, masaj – servicii importante pentru sanatatea ta!
 • consiliere duhovniceasca si asigurarea participarii la slujbele religioase celebrate in bisericile din zona – pentru ca avem grija de sufletul tau!
 • servicii saptamanale de frizerie, coafor, manichiura, pedichiura – pentru ca aspectul isi are importanta sa!
 • iesiri la film, opera, opereta, circ, teatru, concerte – noi te surprindem de fiecare data!
 • sarbatorirea zilei de nastere si onomastica impreuna cu familia – pentru ca fiecare aniversare este importanta!
 • jocuri de societate (sah, table, remi, carti etc) – pentru ca interactiunea este importanta!
 • acces nelimitat la internet – pentru ca informarea este importanta si pentru ca poti vorbi cand vrei tu cu persoanele apropiate sufletului tau!
 • excursii in tara si sejururi de 5 zile la munte – pentru ca meriti si pentru ca noua ne place sa te rasfatam!
 • petreceri organizate (gratar) in foisorul din gradina Centrului pentru rezident si familie – pentru ca ne place sa te vedem fericit/-a!

Rezidenta “SF. IOAN RUSUL” reprezinta locul ideal pentru petrecerea timpului liber prin diferite activitati recreative si de divertisment, pentru tratament si odihna. Vino sa ne vezi si vei ramane alaturi de noi garantat!

Te asteptam cu drag! Alatura-te familiei noastre si vei avea parte de servicii ireprosabile!


GALERIE FOTO CENTRU REZIDENTIAL: