Implica-te

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, contribuabilii persoane fizice pot directiona, anual, 2% din impozitul pe venit ce se percepe de stat, catre o entitate non-profit.

Cum puteți redirectiona cei 2% catre Fundatia Ioan Rusul?

  • Completati Formularul 230 (daca in 2014 ati avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200 (daca in 2014 ati realizat si alte venituri – din salarii sau activitati independente sau numai din activitati independente);
  • Trimiteti formularul la Administratia Financiara de care apartineti pana la 25 mai 2015: formularul se poate depune direct sau se trimite prin posta cu scrisoare recomandata (confirmare de primire)

SAU

  • Trimiteți formularul completat pe adresa: Str. Giurgiului, Nr.251, Jilava, Ilfov si noi il vom trimite la Administratia Financiara.

– Rubrica “Suma” nu trebuie completata. Inspectorul fiscal va face acest lucru.

– Nu este necesar să atasati fisa fiscala.

Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau o donatie privata si nu va costa nimic. In cazul in care nu redirectionati acesti 2%, banii raman statului.

Adresele Administratiilor Financiare se pot verifică pe site-ul ANAF (link direct AICI).

Datele Fundatiei Sfantul Ioan Rusul:

  • Denumire entitate: Fundaţia Sfantul Ioan Rusul
  • Codul de identificare fiscala al entitatii: 25668987
  • Cont bancar (IBAN) al entitatii: RO64BTRL01001205HO8583XX

In cazul in care strangeti mai multe formulare de la prieteni sau colegi, echipa noastra le poate prelua si trimite pentru dumneavoastra. Contactati-ne AICI pentru mai multe detalii.